Tackkort

Vi har tagit fram en tjänst som tar tackkorten in i den digitala världen. Skicka tackkort gratis till vänner, familj eller bekanta. Här finns flera motiv att välja för att du ska finna ett passande tackkort för tillfället. Att säga “Tack” med ett fint vykort, säger mer än tusen ord.

Blomman Blomman
Tack så mycket Tack så mycket

Att skicka ett tackkort var vanligt förr. Vi skickade tackkort när vi varit på fest, eller när någon gjort något extra snällt. Seden att skicka tackkort föll bort när digitaliseringen tog fart. Men känslan av att få ett tackkort har inte förändrats. Det är lika roligt nu som då.

Digitala tackkort
Nu kan du alldeles gratis skicka fina digitala tackkort till dina nära och kära. Vi har massor av fina motiv att välja på och det går snabbt och enkelt. Du fyller bara i vad det ska stå på kortet, din e-postadress och e-postadress till den som ska få kortet. Det tar bara några minuter.

Gör någon glad
Det finns alltid en anledning att göra någon glad. Med våra digitala tackkort blir det dessutom enkelt. Med minimal från din sida kan du göra någon jätteglad. Vad väntar du på? Nog kan du komma på någon som är värd ett tackkort.