Grattiskort

Skicka ett grattiskort digitalt. Spara tid och en slant genom att skicka en hälsning med e-vykort. Vad kan vara bättre än att säga grattis med ett fint kort som överraskar dina nära och kära eller bekanta. Här finns flera gratulationskort att välja mellan som passar för olika tillfällen.

Katten Katten
Fisken Fisken
Pingvinen Pingvinen
Blomman Blomman
Tack så mycket Tack så mycket

Varför skickar vi gratulationskort?
Det finns många anledningar till varför vi skickar gratulationskort. Vi vill visa någon att vi tycker om dem, kanske gratulera dem för något. Genom att skicka ditt kort digitalt kan du spara både tid och pengar, självklart är korten lika fina ändå. Genom att skicka gratulationskort digitalt kan du också skicka flera på samma gång, perfekt om du vill gratulera flera människor på samma gång.

Grattiskort kan vi skicka till flera olika personer. Vanligt är att skicka till någon som fyller år eller har namnsdag. Självklart går det även att skicka grattiskort vid andra tillfällen. Vid alla tillfällen som firas passar faktiskt ett grattiskort väldigt bra.

Med alla korten kan du självklart skicka med ett eget meddelande för att göra kortet personligt, något som alltid uppskattas. Om du verkligen vill visa att du tycker om någon, då är ett gratulationskort eller ett grattiskort det perfekta valet.