Födelsedagskort

Skicka fina födelsedagskort helt gratis. Gör någon glad och ge bort ett fint kort och överraska. Här hittar ni både roliga och festliga varianter till mer traditionella vykort.

Hjärtliga gratulationer Hjärtlig gratulationer på födelsedagen
Ballonger Ballonger
Födelsedagsljus Födelsedagsljus
Fåglarna Fåglarna
Stort grattis Stort Grattis
Grattis till dig Grattis till dig
Happy Birthday Happy Birthday
Hipp Hipp Hurra Hipp Hipp Hurra
Födelsedagen Födelsedagen
Träd med presenter Träd med presenter
Grattis på födelsedan Grattis på födelsedan
Muffins Muffins
Här ska det firas Här ska det firas
Presenter Presenter
Grattis med tårta Hjärtan

Spara tid och gör en god sak för miljön, skicka ett digitalt födelsedagskort. En födelsedag är en stor dag som ska firas. Gör dina nära och kära, vänner och bekanta extra glada genom att visa att du kommer ihåg deras stora dag.

Som förälder är ens barns födelsedag ofta mycket speciell. Dagen barnet föds är något vi bär med oss och aldrig glömmer. Varje år får vi ta del av hur barnen blir större, äldre och klokare. Att få vara med andra människor och stå vid deras sida år efter år, symboliseras genom den uppskattning vi visar under födelsedagarna. Det är nog därför en hälsning kan betyda så mycket, särskilt om den kommer från någon som står dig nära.

Uppskattning på distans – skicka ett digitalt födelsedagskort
En av de stora fördelarna med att leva i vår moderna och digitala tidsålder, är möjligheten att nå varandra var vi än är. Har du någon vän, eller släkting som befinner sig långt bort? Skicka ett digitalt födelsedagskort! Hos Gratisvykort.se kan du helt kostnadsfritt, snabbt och enkelt skicka ett kort till vem du vill, när du vill.

Varför ska man skicka ett födelsedagskort när någon fyller år?
Ett födelsedagskort är ett alldeles lagom sätt att visa uppskattning på någons speciella dag. Oavsett om det är en nära vän, eller en avlägsen släkting, passar ett litet kort utmärkt på födelsedagen. Det är en liten insats som lämnar ett stort avtryck! Ibland behövs inga tårtor eller storslagna paket – en liten gest kan betyda så mycket, särskilt om den görs med en personlig hälsning.

Uppmärksamma en vän med ett gratis digitalt födelsedagskort
Det är alltid någon som fyller år. Varje dag faktiskt, året runt, firas någons födelsedag någonstans. Vissa dagar är det dock vanligare än andra att fylla år. Enligt statistiska centralbyrån (SCB) är april den allra vanligaste månaden att fylla år här hemma i Sverige. Den vanligaste födelsedagen är den 10 april, då hela 25 765 svenskar fyller år! (enligt SCB:s statistik från 2017).

Varför gillar vi födelsedagar så mycket?
Att uppmärksamma någons födelsedag är att visa någon att just den är speciell. För barn är det ofta en stor grej att bli äldre, få presenter och att få äta tårta. När vi blir vuxna vill vi kanske allra helst glömma att vi blir äldre, men det är något särskilt med att bli uppskattad på sin speciella dag. Ett födelsedagskort, en fin hälsning, en blomma eller en middag med någon man håller kär, kan betyda så mycket och verkligen göra ens dag.

Varför välja att skicka digitala födelsedagskort?
Det finns många fördelar med de digitala födelsedagskorten, till exempel:

  • Enkelt – Digitala kort kan snabbt fyllas i och skickas, och tas emot på nolltid av den du vill uppmärksamma!
  • Billigt – Det kostar inget att använda tjänsten, varken kort eller frakt!
  • Miljövänligt – Inga papper, inga bilresor. Digitala vykort är miljösmarta!
  • Valmöjligheter – Välj snabbt och enkelt mellan flera olika motiv så att födelsedagskortet passar personen som ska ta emot det!