Mors dag kort

Skicka fina mors dag kort gratis. Gör din mamma extra glad på hennes dag med ett snyggt personligt vykort. Detta är en dag vi stannar upp för en stund och tänker på mamma lite extra. Och det är klart att hon också ska få en kärleksfull hälsning från dig.

Grattis Grattis
Retro Mors dag kort Retro mors dag kort
Grattis Mor Grattis Mor
Mors Dag Mors Dag
I love you I love you
Blommor Blommor
Rosa och vitt Rosa och vitt
Hjärta Hjärta
Gult Gult
Rött Rött
Blå blomma Blå
Orange Orange
Rosa blomma Rosa
Rött Rött
Rosa Rosa
Rosa och röd Rosa och röd

Skicka ett personligt Mors dag kort till mamma på hennes dag
Den 31 Maj är det Mors dag. Och det är klart att du vill hedra mamma med en liten gåva. Kanske har du svårt att hitta något som känns originellt? Då är ett digitalt Mors dag kort helt rätt! Det är personligt och lätt att anpassa så att hon får en hälsning skriven av just dig.

Men hur kommer det sig egentligen att vi firar Mors Dag?
Traditionen startade i USA i början av 1900-talet när fredsaktivisten Ann Jarvis gick bort och hennes dotter introducerade en dag som skulle hedra alla mödrar. Några år senare kom traditionen kring Mors dag även till Sverige och inträffar här alltid den sista söndagen i Maj.

Denna högtid funnits i över hundra år och det är naturligtvis en tradition vi borde behålla. Världens alla mammor är väl värda en dag som bara är deras. Att få ett personligt skrivet Mors dag kort av den man älskar mest kan inte bli fel.