Mors dag kort

Skicka fina mors dag kort gratis. Gör din mamma extra glad pÄ hennes dag med ett snyggt personligt vykort. Detta Àr en dag vi stannar upp för en stund och tÀnker pÄ mamma lite extra. Och det Àr klart att hon ocksÄ ska fÄ en kÀrleksfull hÀlsning frÄn dig.

till bÀsta mamma BÀsta mamma
En hÀlsning till mor En hÀlsning till mor
Till mor pÄ mors dag Till mor
Retro mors dag kort Retro Mors dag kort
Grattis Mor Grattis Mor
Grattis Grattis
Mors Dag Mors Dag
I love you I love you
Blommor Blommor
Rosa och vitt Rosa och vitt
HjÀrta HjÀrta
Gult Gult
Rött Rött
BlÄ BlÄ blomma
Orange Orange
Rosa Rosa blomma
Rött Rött
Rosa Rosa
Rosa och röd Rosa och röd

Skicka ett personligt Mors dag kort till mamma pÄ hennes dag
Den 31 maj Àr det mors dag. Och det Àr klart att du vill hedra mamma med en liten gÄva. Kanske har du svÄrt att hitta nÄgot som kÀnns originellt? DÄ Àr ett digitalt Mors dag kort helt rÀtt! Det Àr personligt och lÀtt att anpassa sÄ att hon fÄr en hÀlsning skriven av just dig.

Men hur kommer det sig egentligen att vi firar Mors Dag?
Traditionen startade i USA i början av 1900-talet nÀr fredsaktivisten Ann Jarvis gick bort och hennes dotter introducerade en dag som skulle hedra alla mödrar. NÄgra Är senare kom traditionen kring Mors dag Àven till Sverige och intrÀffar hÀr alltid den sista söndagen i maj.

Denna högtid funnits i över hundra Är och det Àr naturligtvis en tradition vi borde behÄlla. VÀrldens alla mammor Àr vÀl vÀrda en dag som bara Àr deras. Att fÄ ett personligt skrivet Mors dag kort av den man Àlskar mest kan inte bli fel.